سربرگ های پریمیر از 9 قسمت کلی تشکیل شده است که نیازی به بلد بودن ریزه کاری های اسم سربرگ ها نیاز نیست ولی کل کار های یک تدوینگر زیر مجموعه ای از همین هاست و دانستن کلیات این سربرگ ها برای هر تدوینگری واجبه. برای دونستن اطلاعات بیشتر در مورد این سربرگ ها میتونید توی دوره ی رایگان ها هم شرکت کنید که به صورت ویدیویی به شما عزیزان آموزش دادیم. من محمد مشهدی توی این مقاله ی آموزشی قصد دارم به شما به صورت کامل تمام این سربرگ ها رو به صورت مختصر آموزش بدم، در صورت اشتیاق برای دونستن اطلاعات بیشتر در مورد سربرگ ها میتونید توی دوره ی رایگان ما شرکت کنید.
این سربرگ کلیت نرم افزار پریمیر است که سه قسمت مهم آن عبارت است از:
این سربرگ مربوط به کپی Ctrl+C | پیست Ctrl+V | کیبورد شرت کات ها (Keyboard Shortcut) است که در آن متوانید کلید های میانبر را شخصی سازی کنید است.
در این سربرگ میتوانید تنظیمات مربوط به صدا، تصویر، سرعت ویدیو و تغییر نام را شخصی سازی کنید و همچنین دو تکنیک کاربردی نست (Nest) و مولتی کمرا (Multi Camera) نیز در این سربرگ موجود میباشند.
این سربرگ بیشتر مربوط به پنل تایم لاین است و کارهایی را برای ما انجام میدهد از جمله:
این سربرگ به طور کلی درمورد علامت گذاری(Marker) و جزئیات نقطه ی شروع (I) و نقطه ی پایان (O) است.
اگر به دنبال تنظیمات مربوط به فونت و المان های گرافیکی میگردید به سراغ این سربرگ بیایید.
همونطور که از اسم این پنل مشخصه تنظیمات کیفیت دیده شدن فایل تدوین شده ی ما رو نشون میده و همینطور تنظیمات مربوط به Guides و Rulers.
چکیده ی تمامی پنل ها در این سربرگ است که ورک اسپیس پریمیر قسمت اصلی این سربرگ است.
اگر که زبان انگلیسیتون خوب باشه این قسمت به دردتون میخوره که کلیتی درمورد پریمیر رو توی این سربرگ توضیح داده.
امیدوارم که از این قسمت آموزشهای ما هم لذت برده باشید
به شما دوستان عزیز و جویای علم پیشنهاد میکنم جهت بالا بردن اطلاعات خودتون در مورد نرم افزار پریمیر از دوره ی رایگان ما دیدن کنید.همچنین میتونید از بقیه ی مقالات ما هم دیدن کنید که به صورت تصویری همراه با توضیحات کامل تکنیک های مختلف تدوین در نرم افزار پریمیر به شما آموزش داده شده است.
برای ارتباط با ما میتوانید از طریق سایت استودیو میم و یا اینستاگرام تدوینگر شو اقدام کنید.
بیشتر بخوانیم
آموزش ایمپورت کردن تصاویر ثابت در پریمیر
نرمافزار پریمیر یکی از کاملترین برنامههای تدوین فیلم میباشد که تا به امروز در بازار موجود میباشد. با استفاده از این نرمافزار قادر به انجام کارهای خارق العادهای خواهید بود. […]تفاوت های پریمیر و افترافکت در چیست؟
زمانی که میخواهید یک محتوای ویدیویی را پردازش، تدوین یا ویرایش کنید، باید با در نظر گرفتن ویدیو خود و ادیتی که قصد دارید روی آن ویدیو اعمال کنید، نرمافزاری […]آموزش تنظیمات صدا در پریمیر به روش Sync کردن
تنظیمات صدا در پریمیر از اصلیترین کارهایی است که باید پیش از تدوین ویدیوها انجام دهید. برای تنظیم و تغییر صدا باید نویزها را حذف کنید تا به صدای خوبی […]اصلاح رنگ ویدیو در پریمیر یک آموزش جامع برای مبتدیان
اصلاح رنگ (Color correction) یکی از مهمترین موارد تاثیرگذار روی کیفیت ویدیوها میباشد. چه ویدیویی به سبک خانگی فیلمبرداری شده باشد و بیش از حد زرد رنگ به نظر برسد، […]به پشتیبانی تلگرام ما پیام بدید
تیم تدوینگرشو با هدف گسترش هنر تدوین فیلم با آموزش پریمیر و درآمدزایی تدوینگران از سال 1392 مشغول به فعالیت شده. الانم با برگزاری دوره آموزش تدوین فیلم و دوره پریمیر و دوره افترافکت و سمینارهای کشوری در حوزه تدوین به فعالیت خود ادامه میده.
توی کانال تلگرامی زیر عضو بشید و همراه ما باشید
تا روز برگزاری وبینار قراره کلی کنار همدیگه رشد کنیم
مانده تا شروع کارگاه آنلاین ۳۶۵
پاسخگوی سوالات شما هستیم
سوال شما توسط کارشناسان استودیو میم پاسخ داده خواهد شد