برای اینکه بشه از اینستاگرام پول دراورد قدم اول تولید محتواکردنه که بهترین نوع تولید محتوا تولید محتوای ویدئوییه. تولید محتوا ویدئویی سختی های خودشو داره و سوالات زیادی برای کسانی که با پریمیر کار میکنند پیش میاد. مثلا بهترین ابعاد برای تولید محتوا اینستاگرامی چیه و کجا میشه بهترین ابعاد رو درست کرد و یا بهترین فرمت خروجی گرفتن در پریمیر برای اینستاگرام چیه و کجا میتونیم این ابعاد رو درست کنیم؟ تمامی این سوالات که مربوط به تولید محتوای ویدئویی توی اینستاگرام با پریمیر ممکنه براتون ایجاد بشه قراره توی این مقاله جوابی بگیره.
تولید محتوا اینستاگرامی ، همان تولید عکس، ویدیو، صوت و متنه که به صورت هدفمند و برنامه ریزی شده، نه تنها کاربران را به صفحه شما علاقه مند می کنه بلکه سبب گسترش کسب و کار میشه. در ادامه یه چگونگی بررسی ویدئو که الان با توجه به الگوریتم های اینستاگرام 2024 بهترین محتوایی که میشه تولید و خلق کرد ویدئوعه و قطعا بهترین نرم افزار تدوین فیلم هم نرم افزار پریمیره.
اینستاگرام بستر بسیار مناسبی رو ایجاد کرده که برای درامد زایی بسیار میتونه به ما کمک بکنه. قدم اول فعالیت توی اینستاگرام تولید محتوا اینستاگرامی ست. که بهترین نوع تولید محتوا، تولید محتوای ویدئوییه و اینجاست که نقش تدوینگر میتونه خیلی پر رنگ تر از قبل به چشم بیاد و فرصت شغلی بسیار مناسبی میتونه براشون به وجود بیاره فقط مشکلات و سوالاتی وجود داره برای تدوینگری که با پریمیر کار میکنه که ممکنه براش مشکل زا باشه.
برای اینکه ویدیوهای اینستاگرامیتون با بهترین کیفیت دیده بشن، موقع خروجی گرفتن از پریمیر میتونید این تنظیمات رو اعمال کنید:
– ابعاد ویدیو: برای ریلز و استوریها، ویدیو رو به ابعاد 1080×1920 (نسبت 9:16) تنظیم کنید تا تمام صفحه موبایل رو بپوشونه.
– بیتریت: یه بیتریت حدود 8 تا 12 مگابیت بر ثانیه کیفیت خوبی بهتون میده.
– فریمریت: فریمریت 24 یا 30 fps انتخاب خوبی برای شبکههای اجتماعیست و ویدیوها رو نرمتر نشون میده.
– کدک: H.264 رو انتخاب کنید، چون باکیفیت فشرده میشه و حجم رو بالا نمیبره.
– فرمت خروجی: MP4 بهترین فرمت برای اینستاگرامه؛ هم سبکتره، هم باکیفیت.
این تنظیمات کمک میکنن که ویدیوهاتون سریع و راحت تو اینستاگرام آپلود بشه و جزئیاتش خوب حفظ بشه.
اولین کاری که ما باید برای ساخت ویدئو انجام بدیم ایجاد یک سکانس جدید از مسیر زیر است:
File ~> New ~> Sequence
حالا باید با استفاده از تب Setting به Editing Mode رفته و Custom رو انتخاب کنیم. مقدار Timebase شما 23.976 خواهد بود. رزولوشن را روی مقدار 1080×1920 که همان نسبت 16:9 است تنظیم کنید.
رزولوشن را روی مقدار 1080×1350 قرار دهید که همان نسبت 4:5 می شود. این نسبت تصویر نه تنها کل صفحه موبایل رو تا جایی که میشه میگیره بلکه قاب بهتری برای نمایش تایتل و عناصر گرافیکی دیگره.
در غیر این صورت می تونید رزولوشن 1080×1920 را انتخاب کنید که همان نسبت 16:9 است که قاب بندی افقی و سینماییه.
پیکسل رو به صورت مربعی square قرار بدید و برای مقدار Fields گزینه No Fields رو انتخاب کنید. سایر تنظیمات همانند عکس پایین انجام بدید. شما می تونید این تنظیمات را به عنوان یک Preset ذخیره کنید تا از آن برای کارهای آتی خود استفاده کنید.
با تنظیماتی که در عکس بالا بود خواهید دید که نسبت 4:5 به طور خودکار برای شما در نظر گرفته شده . حالا شما می تونید یک ویدئو رو به Timeline خود اضافه کنید. در صورتی که می خواهید اون رو در اینستاگرام پست کنید باید به این نکته توجه داشته باشید که بیشتر از 60 ثانیه نباشه.
ممکنه شما بعد از Import کردن ویدئو دو بخش سیاه رنگ رو در بالا و پایین اون مشاهده کنید. برای از بین بردن این دو بخش به Effects Control برید و مقدار Scale ویدیو رو تغییر بدین تا تمام صفحه بشه. شما می تونید از این روش برای اصلاح ویدئوهایی که با تغییر ابعاد اونها تغییرات مهم و زیادی رخ نمیده، استفاده کنید.
در این قسمت مقاله از استودیو میم باید به ترتیب File ~> Export ~> Media بزنیم.
گزینه Format به صورت پیش فرض روی H264 قرار داره و برای Preset رو روی کاستوم قرار بدید. حالا فقط لازم که تنظیمات Bitrate اون رو تغییر بدید. یک Bitrate مناسب برای اینستاگرام مقداری بین 2.5 تا 4 داره. پس شما میتوانید CBR رو انتخاب کرده و مقدار Target Bitrate رو 3 قرار بدید. نکته قابل توجه دیگه که باید به اون دقت کنید سایز فایل تولید شده است. بهترین خروجی پریمیر برای اینستاگرام در یک فایل ویدئوی 60 ثانیه ای با کیفیت مناسب باید حدود 20MB باشد.
برای رسیدن به این حجم بهترین راه تغییر Bitrate است. شما میتونید Bitrate روتغییر دهید تا حجم کار رو به 20MB برسانید. یادتون نره تیک Maximum Render Quality رو هم بزنید و نتیجه کار رو Export کنید.
بیشتر بخوانیم
آموزش ایمپورت کردن تصاویر ثابت در پریمیر
نرمافزار پریمیر یکی از کاملترین برنامههای تدوین فیلم میباشد که تا به امروز در بازار موجود میباشد. با استفاده از این نرمافزار قادر به انجام کارهای خارق العادهای خواهید بود. […]تفاوت های پریمیر و افترافکت در چیست؟
زمانی که میخواهید یک محتوای ویدیویی را پردازش، تدوین یا ویرایش کنید، باید با در نظر گرفتن ویدیو خود و ادیتی که قصد دارید روی آن ویدیو اعمال کنید، نرمافزاری […]آموزش تنظیمات صدا در پریمیر به روش Sync کردن
تنظیمات صدا در پریمیر از اصلیترین کارهایی است که باید پیش از تدوین ویدیوها انجام دهید. برای تنظیم و تغییر صدا باید نویزها را حذف کنید تا به صدای خوبی […]اصلاح رنگ ویدیو در پریمیر یک آموزش جامع برای مبتدیان
اصلاح رنگ (Color correction) یکی از مهمترین موارد تاثیرگذار روی کیفیت ویدیوها میباشد. چه ویدیویی به سبک خانگی فیلمبرداری شده باشد و بیش از حد زرد رنگ به نظر برسد، […]به پشتیبانی تلگرام ما پیام بدید
تیم تدوینگرشو با هدف گسترش هنر تدوین فیلم با آموزش پریمیر و درآمدزایی تدوینگران از سال 1392 مشغول به فعالیت شده. الانم با برگزاری دوره آموزش تدوین فیلم و دوره پریمیر و دوره افترافکت و سمینارهای کشوری در حوزه تدوین به فعالیت خود ادامه میده.
توی کانال تلگرامی زیر عضو بشید و همراه ما باشید
تا روز برگزاری وبینار قراره کلی کنار همدیگه رشد کنیم
مانده تا شروع کارگاه آنلاین
پاسخگوی سوالات شما هستیم
سوال شما توسط کارشناسان استودیو میم پاسخ داده خواهد شد