رندر گرفتن در پریمیر یکی از کارهاییه که تدوینگران مبتدی از اهمیت بالای این کار آگاه نیستند و مشکلات زیادی حین تدوین با پریمیر براشون پیش میاد. واقعا رندر پریمیر چه تاثیری توی روند تدوین فیلم ما داره؟ آیا واقعا رندر گرفتن از فیلمی که ادیت کردید میتونه سرعت کار شما رو افزایش بده؟ همه اینارو توی این مقاله بخونید و جوابتون رو بدست بیارید. این مقاله بسیار کاربردی و تصویری آموزش رندر گرفتن در پریمیر رو داره و شما میتونید با دیدن عکس ها کاملا متوجه این تکنیک تدوین فیلم بشید.
اگه توی برنامه پریمیر بودید و فایل هاتون سنگین بود و یا توی یک قسمت تعداد زیادی ترنزیشن اعمال کردید یا لایه هاتون زیاد بود و تو هر کدوم چند تا فیلم و عکس بود و دیدید که تو پخش با مشکل مواجه میشید و یا در حین پخش گیر میکنه باید به رندر لاین (خط رندر) نگاه کنید و ببینید که چه رنگی است که البته این موضوع به سیستمتون هم ربط داره که سه حالت داره :
برای اینکه Render Line سبز بشه و فیلمتون روان پخش بشه و گیر نکنه میتونید یا کل ویدیوتون یا یه تیکه خاص که گیر میکنه رو انتخاب کنید (برای انتخاب کردن نقطه ی شروع، روی اون لحظه کلید I رو روی کیبورد بزنید و روی نقطه ی پایان کلید O رو بزنید تا اون تیکه براتون انتخاب بشه) و بعد تو سربرگ Sequence گزینه Render In to Out رو انتخاب کنید تا اون تیکهای که مشخص کردید براتون پردازش و Render بشه.
گزینه بعدی تو مبحث رندر گرفتن در پریمیر Render Effects In to Out است که باعث میشه ما هر کجای ویدیومون افکتی انداخته باشیم اون افکت برامون رندر گیری بشه چون احتمال گیر کردن ویدیو تو جاهایی که افکت روش انداخته شده زیاد است.
شما بسته به ویدیوتون میتونید گزینه های render گیریتون رو انتخاب کنید و ببینید که اگه افکت هاتون ویدیو رو سنگین کرده باید بخشی از ویدیوتون رو رندر بگیرید.
امیدوارم که از این قسمت آموزشهای ما هم لذت برده باشید
به شما دوستان عزیز و جویای علم پیشنهاد میکنم جهت بالا بردن اطلاعات خودتون در مورد نرم افزار پریمیر از دوره ی رایگان پریمیر ما دیدن کنید.
همچنین میتونید از بقیهی مقالات ما هم دیدن کنید که به صورت تصویری همراه با توضیحات کامل تکنیک های مختلف تدوین در نرم افزار پریمیر به شما آموزش داده شده است.
برای ارتباط با ما میتوانید از طریق سایت استودیو میم و یا اینستاگرام تدوینگر شو اقدام کنید.]vh
بیشتر بخوانیم
آموزش ایمپورت کردن تصاویر ثابت در پریمیر
نرمافزار پریمیر یکی از کاملترین برنامههای تدوین فیلم میباشد که تا به امروز در بازار موجود میباشد. با استفاده از این نرمافزار قادر به انجام کارهای خارق العادهای خواهید بود. […]تفاوت های پریمیر و افترافکت در چیست؟
زمانی که میخواهید یک محتوای ویدیویی را پردازش، تدوین یا ویرایش کنید، باید با در نظر گرفتن ویدیو خود و ادیتی که قصد دارید روی آن ویدیو اعمال کنید، نرمافزاری […]آموزش تنظیمات صدا در پریمیر به روش Sync کردن
تنظیمات صدا در پریمیر از اصلیترین کارهایی است که باید پیش از تدوین ویدیوها انجام دهید. برای تنظیم و تغییر صدا باید نویزها را حذف کنید تا به صدای خوبی […]اصلاح رنگ ویدیو در پریمیر یک آموزش جامع برای مبتدیان
اصلاح رنگ (Color correction) یکی از مهمترین موارد تاثیرگذار روی کیفیت ویدیوها میباشد. چه ویدیویی به سبک خانگی فیلمبرداری شده باشد و بیش از حد زرد رنگ به نظر برسد، […]به پشتیبانی تلگرام ما پیام بدید
تیم تدوینگرشو با هدف گسترش هنر تدوین فیلم با آموزش پریمیر و درآمدزایی تدوینگران از سال 1392 مشغول به فعالیت شده. الانم با برگزاری دوره آموزش تدوین فیلم و دوره پریمیر و دوره افترافکت و سمینارهای کشوری در حوزه تدوین به فعالیت خود ادامه میده.
توی کانال تلگرامی زیر عضو بشید و همراه ما باشید
تا روز برگزاری وبینار قراره کلی کنار همدیگه رشد کنیم
مانده تا شروع کارگاه آنلاین
پاسخگوی سوالات شما هستیم
سوال شما توسط کارشناسان استودیو میم پاسخ داده خواهد شد